lauantai 19. syyskuuta 2015

Teehetki apulaisten kesken ja hikikarpaloita jumpassa

Tällä viikolla (38) tutustuimme havu- ja lehtipuihin sekä teimme niihin liittyviä tehtäviä. Ensi viikolla menemme metsäretkelle. Ryhmään luotiin uusia aistileikkejä. Isoissa laatikoissa on vehnänjyviä ja lasten valitsemia leluja. 
      
     
                        

Viime viikolla sovimme lasten kanssa, että jokainen pääsee vuorollaan apulaisen tehtäviin. Tästä lähin aina maanantaisin ex-apulaiset järjestävät uusille apulaisille teehetken kahvihuoneessa. Ex-apulaisten kanssa keitetään tee, katetaan pöytä, taitellaan servietit ja kutsutaan uudet apulaiset teehetkelle. Teen juonnin lomassa jutellaan menneestä viikosta ja arvioidaan apulaisten tehtäviä. Mikä oli helppoa, oliko joku vaikeaa.  Uudet apulaiset kyselevät neuvoja konkareilta. Joillekin teen juominen on aivan uusi kokemus. Teekupista juominenkin tuntuu hienolta.Teehetken jälkeen ex-apulaiset tiskaavatkin astiat ja siivoavat jäljet. 
                       
Tutustuimme edelleen numeroihin 0-5 monella eri tapaa. Numerojumppaa oli mukavaa. Siitä riitti juttua vielä ruokapöydässäkin. Hikistä puuhaa kuulemma ja kuntoa vaativaa. Liikumme lasten kanssa viikottain salissa. Jokaiseen päivään mahtuu liikkumista ulkona.  
                       

     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti