sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kausi starttaa


Loma on ohi ja töihin lähdetään iloisella mielellä akut ladattuna. Tähän kauteen suunnataan eskareiden ja viskareiden yhdistelmällä ja otetaan käyttöön uusi vasu viskareilla.

Kautemme starttaa tiistaina. Ensimmäisen viikon aikana tutustumme toisiimme leikkien avulla ja suunnittelemme yhdessä ryhmätilojen käytön. Muutamia tutustumisleikkejä haluan kanssasi jakaa myös täällä. Materiaalin tutustumisleikkeihin löydät materiaalisivultani maanantai-iltana 14.8.2017. 
Voit seurata blogini vaiheita myös somessa. Löydät blogin Facebookista ja Instagramista. Facebookiin päivitän ja linkitän ajankohtaisia asioita varhaiskasvatuksen saralta. Instagramiin liitän tuokiokuvia päiväkotielämän arjesta. 

Ryhmätiloja luomme yhdessä lasten kanssa. Lapset saavat päättää leikkitilojen käytöstä ja luoda omat istumapaikkansa nimilaput. Synttärijuhlatkin pitää suunnitella, sillä ihan pian jo ryhmämme ensimmäiset lapset täyttävät vuosia.On mukavaa kuulla tämän ryhmän ehdotuksia juhlien järjestämiseen.
Ihan pieniinkin yksityiskohtiin kysymme lasten ideoita. Tällä hetkellä värityskuvakansiomme on tyhjä. Lapset saavat ehdottaa aiheita värityskuviin ja yhdessä etsimme sopivat kuvat tietokoneelta, jotka sitten tulostamme kansioon. 

Vanhemmille on lähtenyt ensimmäinen sähköposti ja kaikki on toivotettu tervetulleiksi. Kausi starttaa tarmolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti