sunnuntai 27. elokuuta 2017

Me ollaan sankareita kaikki

Vahvuuksia ja sankarivoimia

Uuteen kauteen lähdettiin omien vahvuuksien kautta. Jokaisella meillä on omat vahvuutensa ja lisävoimia voi saada vaikka päiväksi. Sankarivoimia jaettiin aamupiirillä. Kas kummaa, miten aamupuuro ei yhtäkkiä enää maistunutkaan niin pahalta, vaan sinnikkäästi uusien supervoimien avulla se sulahti alas huomaamatta hymyssä suin. Kehumisella ja kannustuksella on ryhmämme toiminnassa suuri merkitys. 

Lasten kanssa aloimme taas laskea päiviä, joiden aikana tulemme viisaammiksi. Tänä vuonna laskemme superhahmoja sataan asti. Sitten koittaa odotettu 100-juhlaviikko. Suomikin täyttää 100 vuotta ja sitä muistamme myös juhlia.

Ajanlasku 100-juhlaan on alkanut

Yhteisten sääntöjen luominen oli tämän ryhmän kanssa vaivatonta. Lapset löysivät itselleen sopivat säännöt nopeasti. Lapsilla on halua auttaa ja käyttää kauniita sanoja. Lapset sitoutuivat laittamaan tavarat paikalleen ja pesemään kätensä. Ottamalla toiset huomioon päästään jo pitkälle. Aikuisilta tuli vain yksi sääntö: Minuun voi luottaa. Tämä allekirjoitettiin juhlallisesti omalla kädenkuvalla.

Täten lupaan ja vannon noudattavani ryhmämme sääntöjä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti